Europa Conference League

Φορτούνης αγκαλιά με τον γιο του: «Χαρούμενος που συνεχίζω να κάνω περήφανη την οικογένειά μου»

Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη -αγκαλιά με τον γιο του- μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ.

Στην οικογένειά του αναφέρθηκε ο Κώστας Φορτούνης μετά τη μεγάλη νίκη (3-2) του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Έλληνας χαφ -ο κορυφαίος του γηπέδου με γκολάρα και τρομερή ασίστ- παραχώρησε δηλώσεις αγκαλιά με τον γιο του, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε με γλυκύτατο τρόπο το πόσο του άρεσε το τέρμα που σημείωσε ο πατέρας του. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ο αρχηγός των Πειρειωτών είχε αναφερθεί στο παιδί του και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα.

Σε ό, τι αφορά τη ρεβάνς, ο Φορτούνης εξήγησε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάνε συγκεντρωμένοι.


Αναλυτικά, ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην Cosmote TV για:

-το ότι έβγαλε 10η ασίστ στην Ευρώπη: «Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε μια καλή νίκη και ένα καλό προβάδισμα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρεις. Πρέπει τώρα στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε εκεί για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι».

-το πώς είδαν τη Φενέρ ενόψει της ρεβάνς: «Έχουν έμπειρους παίκτες, ποιοτικούς. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου δημιουργήσουν ευκαιρίες. Είδαμε, ήμασταν μπροστά στο σκορ 3-0. Παρόλα αυτά, χαλαρώσαμε λιγάκι και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-τα χθεσινά συγκινητικά του λόγια για τον γιο του: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα που είπα χθες. Είμαι πολύ χαρούμενος, πάνω από όλα που έχω την υγεία μου και την οικογένειά μου και συνεχίζω να τους κάνω περήφανους».

-τι είπε στον Τζέκο στη συνομιλία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Ξέρουμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά δύο φορές πήγε μίλησε στους οπαδούς μας. Αυτό δεν είναι ωραίο ούτε για τον κόσμο. Είναι ένα άθλημα, είναι ωραίο το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και να μη γίνονται αυτά. Του είπα να ηρεμήσει, να μην ασχολείται με τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x